If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При тези цени и този кратък живот не се ли замисляш да слагаш ксенон?
Не съм консервативен,но искам да карам колата във вида в който е излязла от завода,мисля да си сложа обикновени халогени,защото 50 лева на година за крушки си е много.Ама като се познавам, като ида в магазина и видя какво има ,пак ще пробвам уж нещо по-светещо и халогенно .
Не съм консервативен,но искам да карам колата във вида в който е излязла от завода,мисля да си сложа обикновени халогени,защото 50 лева на година за крушки си е много.Ама като се познавам, като ида в магазина и видя какво има ,пак ще пробвам уж нещо по-светещо и халогенно .
Да не забравяме, че прототипът на 166 е мислен по времето, когато ксенон технологията не беше така масова. Хубаво нещо е съблюдаването на определени технически норми, но още по-хубаво е удоволствието от комфортното шофиране.
Бате аз карам с крушки Трифа/немски/ по 7 лв. бройката,вече 2 години немат мърдане,а аз не си гася фаровете целогодишно сам прецени
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Бате аз карам с крушки Трифа/немски/ по 7 лв. бройката,вече 2 години немат мърдане,а аз не си гася фаровете целогодишно сам прецени
Като почнеш да придобиваш разни вибрации в мотора ще почнат да горят - всички се замислете колко ви тресе мотора и колко дрънкате по дупките това е основната причина да се късат лесно нагорещените жички
Ако има вибрации в мотора е нормално да се скапват масово електронни и електрически елементи в колата.
Аз също много исках да остане с халогенни на късите, ама като почнах да не виждам нищо вечер и разглобих фаровете, видях че рефлекторите на лупите са се изпържили от нагряването и не отразяват нищо. Та за да не се повтори тая работа, след посещението в Стрелча сложих ксенон. Лошото е, че сложих евтин китайски и за година и половина светлинният поток на крушките падна драстично,та се налага подмяна... с която горе-долу купувам още един път целия комплект
Аз също много исках да остане с халогенни на късите, ама като почнах да не виждам нищо вечер и разглобих фаровете, видях че рефлекторите на лупите са се изпържили от нагряването и не отразяват нищо. Та за да не се повтори тая работа, след посещението в Стрелча сложих ксенон. Лошото е, че сложих евтин китайски и за година и половина светлинният поток на крушките падна драстично,та се налага подмяна... с която горе-долу купувам още един път целия комплект
Затова, с люти попръжни на уста, все пак дадох 140 кинта за крушка ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Да сложиш скъпа крушка на фабричен ксенон е оправдано. Въпреки, че като гледам цените за този модел, ми се струва, че скъпо си я взел.
Но аз не смея да сложа скъпа крушка на китайския баласт, който има голяма вероятност да я съсипе.
Оригиналната крушка за твоя Ксенон струва максимум 104лв - някой си е припечелил културно По-фешън лампите (които според мен са уж по фешън са около 140лв) Но те се водят с доста екстри
На мястото на изгорялата крушка сложих временно старата,сега от ляво Осрам с незнам колко си" по- силна светлина" ,от дясно старата Хела-никаква разлика няма между двете крушки,нито като осветяване ,нито когато се гледат отпред.
На мястото на изгорялата крушка сложих временно старата,сега от ляво Осрам с незнам колко си" по- силна светлина" ,от дясно старата Хела-никаква разлика няма между двете крушки,нито като осветяване ,нито когато се гледат отпред.
Оригиналната крушка за твоя Ксенон струва максимум 104лв - някой си е припечелил културно По-фешън лампите (които според мен са уж по фешън са около 140лв) Но те се водят с доста екстри
Ако може и аз да се включа в темата ... С фабричен ксенон съм едната примигва и от време на време си гасне та трябва да изключа и включа фаровете за да запали, другата свети оранжево ма поне не гасне ... Бобо откъде да ги изровя тия оригинални крушки по 104 кинта че май и аз натам съм се запътил?
съживявам старата тема, за да не правя нова. От това което прочетох тук, стигам до извода, че независимо дали си с фабричен ксенон, можеш да сложиш крушка, различна от оригиналната, която струва майка си и баща си?
Comment